Naram Guest Towels – Pristine & Neon Yellow

Mål: 50 * 80 cm

Color: pristine & neon yellow

Naram badehåndklædet er et luksuriøst håndklæde. Det er lavet af 600 gsm kæmmet bomuld, der er OEKO-TEX® certificeret. Kæmmet bomuld er af en højere, næsten silkeagtig kvalitet, som gør håndklædet mere farveægte og lækkert. Den dobbelt-trådede vævning og de ekstra lange bomuldsfibre gør håndklædet meget absorberende, holdbart og åh-så blødt.

Naram badehåndklædet er ikke kun praktisk, det er også stilsikkert. Med et bredt udvalg af smukke farver og klassiske striber kan du vælge lige det, der passer bedst til din personlige stil eller boligindretning.

Det dekorative, broderede Bongusta brand-logo tilføjer et elegant touch til designet. Den tykke frottéoverflade sikrer en blød og behagelig følelse mod huden. Håndklædet har en smart løkke, der gør det nemt at hænge det op.

Uanset om Naram badehåndklædet er til personlig brug eller tiltænkt som en gave, tilbyder det en luksuriøs oplevelse og spa-lignende blødhed.

Quality: 600 gram, double ply, combed cotton, OEKO-TEX® certified dyeing

Care: If there are any long loops in the Towels, don’t pull them! Simply cut them off with a pair of scissors. The threads are secured on the back and will not run, when cut. Wash at max 60 degrees C. Tumble dry at low heat.

175,00 kr.

Naram Guest Towels – Pristine & Neon Yellow