Madstitch – World Of Disco – Fine Art Print

, , , , , , ,

 

Madstitch – World Of Disco – fine art print

Mål : 30*40 cm., A4 eller A5 artcard

 

Unik fine art print  signeret og nummereret fine art print fra Madstitch med motivet ‘World Of Disco’. Fås også som A4 eller som A5 artcard.
Begrænset parti og signeret og nummereret af kunstneren – gælder kun størrelsen 30*40 cm.

Prisen er ekskl. ramme. 

 

 

40,00 DKK349,00 DKK

Ryd

Madstitch – World Of Disco – fine art print

Fine art print fra Madstitch med motivet ‘World Of Disco’. Limited edition – kun 30*40 cm.

 

Om Madstitch

Ditte Sørensen aka Madstitch er uddannet på Håndarbejdets Fremme i 2011 og har siden da haft en omfattende produktion af både bestillingsopgaver og udstillinger med egne værker. Efter sin formelle uddannelse var Ditte i oplæring hos tekstilkunstner Charlotte Yde, hvor Ditte opdagede sin passion for den tekstile kunst, som efterfølgende er blevet hendes varemærke.

Ditte Sørensens stil er eksperimenterende og med et stærkt øje for materialer og detaljer. Hendes talent for det flygtige og feminine kommer særligt frem i mødet med det underfundige og ofte humoristiske. Altid fortællende og modige. Hvor Ditte med sine værker skaber ting, man ikke har set før.

Teknikken er frihåndsbroderi på symaskine udført i tekstil, papir eller på vandopløseligt stof og ofte inkorporeres værkerne en lydfil.

Ditte formidler historier, og hun er ikke bange for at bruge sig selv i sin kunst. Faktisk siger hun selv, at kunsten er noget, hun laver for sin egen skyld.

Du kunne også være interesseret i...