Jellycat – Storm blæksprutte – 23 cm

Mål: 23 cm.

Der findes mere mellem himmel og jord. Under havets overflade dukker de mest fantastiske dyr frem. Jellycat har lavet et stort udvalg af disse utrolige skabninger, her er det blæksprutten Storm med den fine farve og de mange arme.

209,00 DKK

Jellycat – Storm blæksprutte – 23 cm

Jellycat bamsen tåler ikke hård vaskeprogrammer, men kan med fordel enten vaskes i hånden eller i et pudebetræk på 30 grader uldprogram. Herefter kan bamsen føntørres for at blive blød igen.

Storm blæksprutte 23 cm- er testet og godkendt til European Safety Standard for toys: EN71 parts 1, 2 & 3, for all ages.

 

 

Om Jellycat

Jellycat skaber originale og innovative bløde legetøj i London siden 1999- og arbejder hårdt for at kombinere de fedeste design med de mest luksuriøse stoffer i processen, der skaber tusindvis af vidunderligt innovative bløde legetøj.

Designet er sommetider quirky, sommetider sød, men altid med lidt anderledes over sig, der får Jellycats produkter til at skille sig ud fra mængden!

Navnet Jellycat blev drømt af et barn, der elskede gelé og katte og grinte ved tanken om de to sammen. Det skøre navn var den perfekte afspejling af vores design, og så var navnet fastlagt!

Vi har designet i Storbritannien siden begyndelsen og fortsætter med at arbejde med designere i London og rundt om i landet. 

og arbejder hårdt for at kombinere de fedeste design med de mest luksuriøse stoffer i processen, der skaber tusindvis af vidunderligt innovative bløde legetøj. 

Du kunne også være interesseret i...

  • Jellycat - Riverside Rambler Frø - 33 cm
  • Jellycat - Cordy Roy Ræv - 26 cm
    UDSOLGT
  • Jellycat - Fuddlewuddle Elefant - 23 cm
  • Jellycat - Abe - 33 cm
    KOMMER SNART
    UDSOLGT