Djeco – Spil Myggespil

, , ,

Djeco – Spil Myggespil

Sjovt spil for både store og små. Her gælder dem om at være hurtig og holde hovedet koldt. Kortene fordeles mellem deltagerne og der spilles nu krig mod hinanden. Når der opstår krig (når to eller flere spillere vender samme kort) gælder det om at være den første til at reagere. Er det fx. 2 myggekort skal man være den første til at klaske den medfølgende plastik myg, er det æble-kort skal man være den først til at hapse æblet, bikort skal man skynde sig at tage plastik bien og lægge den på plastik blomsten. Der er ingen tid til at tænke i – kun være først om at reagere.

169,00 DKK

Djeco – Spil Myggespil

 

Om Djeco

I 1989 beslutter Frédéric Djeco sig for at vække Djeco og gøre familieforetagendet til sin legeplads. Han indretter kontorer i virksomhedens tidligere depot. I begyndelsen rejser han verden tynd og importerer spil, som endnu ikke findes i Frankrig. Det er stadig hans vision af verden, der præger den lille franske virksomhed.Og så begynder han at drømme om legesager, der ikke findes på markedet. Han kan jo bare… lave dem!

I 2007 revolutionerer han krea-aktiviteternes univers med en række originale kreativitetsæsker. I 2011 ser de helt unikke Arty toys-figurer dagens lys. Siden da er der jævnligt kommet nye og opfindsomme kollektioner til, som udtænkes af et kunstnerisk team, der sætter grafik, design og æstetik i højsædet. En ny spil-æra ser dagens lys i Frankrig.

Du kunne også være interesseret i...