Meraki Håndsæbe – Cotton Haze 500 ml

, , , , ,

Cotton Haze håndsæbe fra Meraki renser dine hænder effektivt, er velegnet til alle hudtyper og efterlader dine hænder med en varm og krydret duft. Håndsæben kommer med pumpefunktion og i et stilfuldt og enkelt design, der passer i ethvert badeværelse.

Afslut dit håndvask med Meraki Cotton Haze håndcreme, for endnu mere velplejede hænder.

 

Indeholder ikke : parabener, farvestoffer.

Ingredienser : bl.a solsikke, havtorn og rosmarin.

Størrelse : 500 ML

119,00 DKK

Meraki håndsæbe – Cotton Haze

Meraki håndsæbe – Cotton Haze – er et blidt og nærende produkt med ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt på grund af kvalitet og naturlige aromaer.

Meraki Cotton Haze håndsæbe renser dine hænder effektivt uden at være hård ved huden. Håndsæben kan bruges til alle hudtyper, selv sensitiv hud, og indeholder hverken parabener, farvestoffer, SLS og hormonforstyrrende stoffer. Cotton Haze håndsæbe er beriget med naturlig parfume, der efterlader huden med en varm og lækker duft. Håndsæben har pumpefunktion og  kommer i et enkelt og stilfuldt design, der passer i ethvert hjem.

Ingredienser : Vand, Natriumkososulfat, Cocamidopropylbetain, C12-15 Pareth-12, Natrium-PCA, Glycerin, Natriumlevulinat, Kaliumsorbat, Citronsyre, Natriumchlorid, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Extract, Benzylalkohol, Benzylsalicylat, Citral, Eugenol.

Indeholder ikke : parabener, farvestoffer.

Størrelse : 500 ML

 

Om Meraki

Meraki er et unikt univers fyldt med velvære og livsstilsprodukter, som er designet og udviklet i Danmark.

Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af den skandinaviske æstetik og med en præference for naturen. Vi søger et rent resultat i ethvert produkt, hvorfor vi gør en indsats for at udvikle plejeprodukter med det bedste fra naturen. Produkterne vil forkæle alle dine sanser og give din krop og sjæl velvære.

Meraki er baseret på rene og enkle principper.

Kort beskrevet vil du få ærlige plejeprodukter, som gør det nemt for dig at vælge de bedste produkter til dig selv og dine kære.

Meraki på Instagram