Madstitch – Stitched – Fine Art Print

 

Mål : 30*40 cm limited edition art print eller A5 artcard.

Materiale :  fine art papir i høj kvalitet

Specifikation : størrelsen 30*40 cm er limited edition 1-100. Nummereret og signeret af kunstneren. A5 artcard er ikke limited edition.

Prisen er ekskl. ramme – se rammer her !

50,00 kr.385,00 kr.

Madstitch – Stitched – fine art print

 

Om Madstitch

Ditte Sørensen aka Madstitch er uddannet på Håndarbejdets Fremme i 2011 og har siden da haft en omfattende produktion af både bestillingsopgaver og udstillinger med egne værker. Efter sin formelle uddannelse var Ditte i oplæring hos tekstilkunstner Charlotte Yde, hvor Ditte opdagede sin passion for den tekstile kunst, som efterfølgende er blevet hendes varemærke.

Ditte Sørensens stil er eksperimenterende og med et stærkt øje for materialer og detaljer. Hendes talent for det flygtige og feminine kommer særligt frem i mødet med det underfundige og ofte humoristiske. Altid fortællende og modige. Hvor Ditte med sine værker skaber ting, man ikke har set før.

Teknikken er frihåndsbroderi på symaskine udført i tekstil, papir eller på vandopløseligt stof og ofte inkorporeres værkerne en lydfil.

Ditte formidler historier, og hun er ikke bange for at bruge sig selv i sin kunst. Faktisk siger hun selv, at kunsten er noget, hun laver for sin egen skyld.

 

Du kunne også være interesseret i...