Lottie dukke – Queen of Castle

, ,

 

 

Lottie dukke – Queen of Castle

Mål : 18 cm

Alder : fra 3 år

 

Dukken har langt blondt, lige hår. Tøjet indeholder blandt andet en kappe og en krone, og selvfølgelig skal man have en kjole, der er en dronning værdig.

169,00 DKK

Lottie dukke – Queen of Castle

 

 

Om Lottie

Lottie er en ny og innovativ modedukke til piger i alderen 3 til 9. Siden debut har Lottie vundet 12 priser i USA og Storbritannien. Lottie er sjov og uddannelsesmæssig, en overkommelig, inspirerende “for pige” dukke. Arklu gennemførte 18 måneders forskning i samarbejde med piger, forældre, forhandlere, industrieksperter, pædiatriske psykologer og ernæringseksperter for børn, hvilket resulterede i over 100 aktionspunkter, der er blevet indarbejdet i Lotties udvikling. De tre stærkeste punkter var:     

 – At piger er påvirket af kropsbillede fra en ung alder

 – At piger er tidligt seksualiseret

 – At piger mangler deres barndom  

For at løse disse problemer har Lottie været baseret på videnskabelige proportioner af en 9-årig pige med undtagelse af hovedet (der er steget for at imødekomme håret). Hun bærer ikke smykker, makeup, høje hæle eller tatoveringer. Hun kan stå på egne ben. Hendes tøj er farverige og har stor opmærksomhed på detaljer. Lottie tøj er aktivitetsbaseret i overensstemmelse med en 9-årig i stedet for en voksen. Hun har også smukke “girly” kjoler samt varige tøj til mudret udendørs spil. Lottie tillader piger at være piger og nyde deres barndom, i alle dens aspekter.

Du kunne også være interesseret i...