Leerbaek – PlantWire – Guld (L)

 

 

Leerbaek – PlantWire – Guld (L)

Mål : Ø : 14 cm.

Farve : Guld

 

PlantWire kan give dine blomster, planter eller krydderurter et helt nyt udtryk for eksempel i form af en svævende køkkenhave eller som kunst på væggen.

I køkkenet er PlatWire ideel til krydderurter og kan bruges til at skabe en køkkenhave, som hænger på væggen. På den måde skaber du din egen vertikale have og får samtidig mere plads på køkkenbordet til madlavningen.

 

249,00 DKK

Leerbaek – PlantWire – Guld (L)

Fordi PlantWire er pladsbesparende, i og med at dine planter kommer op at hænge, er den især god til små hjem og rum. Her kan PlantWire både hænge alene, kombineres med andre PlantWires eller andet pynt for eksempel på en billedevæg.

 

Om Leerbaek

Hos LEERBAEK designer de selv deres produkter og er stolte af deres danske design. Deres mål er at skabe kreative muligheder for at indrage planter i indretningen samtidig med, at de lader sig inspirere af den nordiske minimalisme. Hos LEERBAEK laver de design med holdning og vil gerne værne om naturen og støtte dansk håndværk og -produktion. Derfor har LEERBAEK valgt at have deres produktionen i Danmark samt indtænkt miljøet i alle led fra produktionen til genbrugspladsen.

Du kunne også være interesseret i...