Jellycat – Elefant – 26cm

, , ,

 

 

Jellycat – Elefant – 26cm

Mål: 26cm.

Alder : fra 0 år

Materiale : Polyester

 

En fantastisk serie bamser, fra Jellycat, i den skønneste, blødeste fløjl. Disse bamser har det helt rigtige, moderne udtryk, der gør dem til en af Jellycats allermest elskede serie bamser. Det bliver helt sikkert umuligt at vælge, mellem de mange søde dyr i serien.

139,00 DKK

Jellycat – Elefant – 26cm

Jellycat bamsen tåler ikke hård vaskeprogrammer, men kan med fordel enten vaskes i hånden eller i et pudebetræk på 30 grader uldprogram. Herefter kan bamsen føntørres for at blive blød igen.

Jellycat – Elefant – 26cm – er testet og godkendt til European Safety Standard for toys: EN71 parts 1, 2 & 3, for all ages.

 

Om Jellycat

Jellycat skaber originale og innovative bløde legetøj i London siden 1999- ogog arbejder hårdt for at kombinere de fedeste design med de mest luksuriøse stoffer i processen, der skaber tusindvis af vidunderligt innovative bløde legetøj.

Designet er sommetider quirky, sommetider sød, men altid med lidt anderledes over sig, der får Jellycats produkter til at skille sig ud fra mængden!

Navnet Jellycat blev drømt af et barn, der elskede gelé og katte og grinte ved tanken om de to sammen. Det skøre navn var den perfekte afspejling af vores design, og så var navnet fastlagt!

Vi har designet i Storbritannien siden begyndelsen og fortsætter med at arbejde med designere i London og rundt om i landet. 

og arbejder hårdt for at kombinere de fedeste design med de mest luksuriøse stoffer i processen, der skaber tusindvis af vidunderligt innovative bløde legetøj. 

Du kunne også være interesseret i...