Jellycat Amuseable Paddehat – 28 cm

, , , , ,

 

Jellycat Amuseable paddehat – 28 cm

Mål : 28 cm

Fra : 0 år

Materiale : Polyester

Sjov og sød paddehat-bamse fra Jellycat f0r alle aldre.

239,00 DKK

Jellycat Amuseable paddehat – 28 cm

Jellycat bamsen tåler ikke hård vaskeprogrammer, men kan med fordel enten vaskes i hånden eller i et pudebetræk på 30 grader uldprogram. Herefter kan bamsen føntørres for at blive blød igen.

Jellycat Amuseable paddehat – 28 cm – er testet og godkendt til European Safety Standard for toys: EN71 parts 1, 2 & 3, for all ages.

 

Om Jellycat 

Jellycat skaber originale og innovative bløde legetøj i London siden 1999- og arbejder hårdt for at kombinere de fedeste design med de mest luksuriøse stoffer i processen, der skaber tusindvis af vidunderligt innovative bløde legetøj.

Designet er sommetider quirky, sommetider sød, men altid med lidt anderledes over sig, der får Jellycats produkter til at skille sig ud fra mængden!

Navnet Jellycat blev drømt af et barn, der elskede gelé og katte og grinte ved tanken om de to ord sat sammen. Det skøre navn var den perfekte afspejling af Jellycats design, og så var navnet fastlagt!

Jellycat har designet i Storbritannien siden begyndelsen og fortsætter med at arbejde med designere i London og rundt om i landet. 

 

Du kunne også være interesseret i...