Djeco – Tinyly Cristale & Frizz

, , ,

Djeco – Tinyly Cristale & Frizz

Mål: 10 cm

Djeco har skabt en serie der især henvender sig til piger mellem 4 og 9 år. Tinyly er de sødeste små pigefigurer, der hver især har deres helt særlige, nuttede følgesvend. Cristale elsker sne og bor, hvor der er sne næsten hele året. Hun er derfor varmt klædt på og elsker derfor fårene, der giver den varme uld. Frizz hendes bedste ven, får dog lov til at beholde sin varme, krøllede pels.

99,00 DKK

Djeco – Tinyly Cristale & Frizz

 

Om Djeco

I 1989 beslutter Frédéric Djeco sig for at vække Djeco og gøre familieforetagendet til sin legeplads. Han indretter kontorer i virksomhedens tidligere depot. I begyndelsen rejser han verden tynd og importerer spil, som endnu ikke findes i Frankrig. Det er stadig hans vision af verden, der præger den lille franske virksomhed.Og så begynder han at drømme om legesager, der ikke findes på markedet. Han kan jo bare… lave dem!

I 2007 revolutionerer han krea-aktiviteternes univers med en række originale kreativitetsæsker. I 2011 ser de helt unikke Arty toys-figurer dagens lys. Siden da er der jævnligt kommet nye og opfindsomme kollektioner til, som udtænkes af et kunstnerisk team, der sætter grafik, design og æstetik i højsædet. En ny spil-æra ser dagens lys i Frankrig.

Du kunne også være interesseret i...