Djeco – Logikspil – Sænke slagskibe.

 

Alder : fra 5 år

 

En fin æske indeholdende det klassiske spil sænke-slag-skibe. Hver spiller får en magnetisk spilleplade, hvorpå de gemmer deres flåde. Nu gælder det om at finde modpartens skibe, og sænke disse, førend ens egen flåde bliver skudt i sænk.

149,00 kr.

Djeco – Logikspil – Sænke slagskibe.

 

Om Djeco

I 1989 beslutter Frédéric Djeco sig for at vække Djeco og gøre familieforetagendet til sin legeplads. Han indretter kontorer i virksomhedens tidligere depot. I begyndelsen rejser han verden tynd og importerer spil, som endnu ikke findes i Frankrig. Det er stadig hans vision af verden, der præger den lille franske virksomhed.Og så begynder han at drømme om legesager, der ikke findes på markedet. Han kan jo bare… lave dem!

I 2007 revolutionerer han krea-aktiviteternes univers med en række originale kreativitetsæsker. I 2011 ser de helt unikke Arty toys-figurer dagens lys. Siden da er der jævnligt kommet nye og opfindsomme kollektioner til, som udtænkes af et kunstnerisk team, der sætter grafik, design og æstetik i højsædet. En ny spil-æra ser dagens lys i Frankrig.

Du kunne også være interesseret i...