FRI FRAGT VED KØB OVER 500 KR
pico

PICO COPENHAGEN

 

Pico Copenhagen er et dansk smykke- og tilbehørsmærke grundlagt af Anne-Marie Pico i 2004. Hos Pico lægger de vægt på, at smykker og tilbehør er en perfekt og tilgængelig måde at udtrykke sig på. Hvornår og hvilken slags stykker folk bærer er meget individuel.  Pico´s vision er at skabe et ‘walk in closet’ med smykker, hår-accessories og trendy stykker til enhver stemning og sæson. Pico vægter derfor at priserne skal være rimelige uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​de materialer, de bruger.

Alle smykker og tilbehør er designet af Anne-Marie selv. Lina, Pico´s guldsmed, producerer smykkerne, mens hår-accessories og andet tilbehør produceres globalt. Næsten alle vores produkter er håndlavede.

 

Materials

For at kunne tilbyde den bedste kvalitet til fantastiske priser overvejer Pico materialer nøje. Pico bruger derfor primært forgyldt messing og sterlingsølv. Messing er et legeret metal fremstillet af kobber og zink. Pico´s sølv er sterlingsølv, 925. Det betyder 92,5% rent sølv, den resterende del er for det meste kobber for at sikre, at dine smykker holder. Det guld, Pico plader med, er rent guld, det betyder, at det guld, de bruger, er 24 karat. Og når de sølvplader, bruger de fint sølv. Pico sælger ikke smykker, der indeholder nikkel.

 

Vedligeholdelse af dine Pico smykker

Det er meget vigtigt, at du behandler dine stykker med omhu. Opbevar dine smykker og tilbehør væk fra direkte sollys og ikke på fugtige steder som dit badeværelse. Hold dine smykker og tilbehør væk fra vand og andre kemiske stoffer for at undgå misfarvning og pletter. Sæbe, kosmetik, olier og parfume kan påvirke smykkerne. Du må ikke sove og træne med dine smykker på.

FREE DELIVERY IN DENMARK OVER 500 KR.